How to Choice the Nuts Packing Machine - BOEVAN How to Choice the Nuts Packing Machine - BOEVAN How to Choice the Nuts Packing Machine - BOEVAN
contact us
Leave Your Message

Kako odabrati stroj za pakiranje oraha

2024-05-10

BHD serija Horizontalno od stroja za brtvljenje punjenja

Kratki opis: horizontalni stroj za punjenje i brtvljenje je integrirani stroj za pakiranje vrećica i pakiranja koji je vrlo popularan na tržištu. Ne samo da je proizvodnja učinkovita i štedi energiju, već zadovoljava i dnevne potrebe trenutnih potrošača. Sljedeće objašnjava ovo pitanje s više aspekata.


Zašto odabrati ovaj stroj za vodoravno punjenje

1. Jurnjava za životnim navikama potrošača

Vrećica s patentnim zatvaračem može se lako otvoriti i zatvoriti kako bi se ponovno zatvorila hrana koja se ne može pojesti odjednom, produžujući rok trajanja hrane i čineći je higijenskijom. Zbog ovog tržišnog trenda, sve će više proizvođača hrane odabrati horizontalno punjenje oblika stroj za brtvljenje.

stroj za pakiranje oraha

2.Jamstvo učinkovitog proizvodnog kapaciteta

Ovaj je model opremljen fotoelektričnim sustavima detekcije na mnogim mjestima kako bi se osiguralo da se svaka radna stanica može točno poravnati i da su proizvodnja i pakiranje precizniji. Sa servo sustavom napredovanja, ne samo laka kompjuterizirana promjena specifikacija, nego i veliki okretni moment napredovanja vrećice.

3. Uštedite više na troškovima materijala za pakiranje

Rola filma od 1000 metara košta samo 20 USD, a može se proizvesti 25 000 komada, ali permade nije samo 20 USD, tako da sveobuhvatni stroj za oblikovanje i pakiranje štedi naše proizvodne troškove.

automatski stroj za pakiranje vrećica s patentnim zatvaračem doypack


Kakvu proizvodnju BHS može pružiti?


BHD Horizontalni stroj za pakiranje može se prilagoditi za različite vrste vrećica, kao što su: samostojeće vrećice, samostojeće vrećice s patentnim zatvaračem, doypack vrećice s izljevima, doypack vrećice s rupama za vješanje, vrećice posebnog oblika itd. Široko se koristi u raznim industrijama kao što su medicina, dnevne kemikalije, hrana i piće. Postoje različiti sustavi punjenja za praškove, velike čestice, male čestice, kapsule, tablete, tekućine, viskozne tekućine, paste itd. kako bi se postigla visokoprecizna i visokoučinkovita proizvodnja punjenja.

doypack stroj za pakiranje

Kako saznati više informacija i kontaktirati nas?

Web stranica:https:www.boevan.com

https:www.boevanpack.com

Email:info@boevan.cn

Tel&Whatsapp: 18402132146