About Boevan Spout Doypack Packing Machine - BOEVAN About Boevan Spout Doypack Packing Machine - BOEVAN About Boevan Spout Doypack Packing Machine - BOEVAN
contact us
Leave Your Message

За машината за пакување Boevan Spout Doypack

2024-05-12

230509 Бо Жуо 2.jpgХоризонтална машина за пакување вреќи Doypack со серии со функција за излив дизајниран за задоволување на потребите на течност, полнење пасти, со функции за правење дупче за висење, специјална форма. Има два вида прави дизни и наклонети млазници, кои можат да ги задоволат различните потреби на клиентите.

Слика 1.png


Машината за пакување има вкупно 20 станици, вклучително и две вертикални заптивки за да се обезбеди квалитетот на запечатување на торбата, две заптивки за млазници за да се обезбеди естетиката и цврстината на запечатување на млазницата и две горни заптивки и се опремени со серво систем за влечење кеси , постабилна работа, лесна за префрлување на големината на вреќата, фотоелектричен систем за откривање, прецизно позиционирање, целосно сечење на кесата.


Главно погоден за пакување течности, пасти, прашоци со добра флуидност итн.

1(1).jpg

Машината може да направи и многу големини на кеси, минималната ширина на кесата е 90 mm, должината на торбата е 110 mm, максималната ширина на кесата е 240 mm, должината на кесата е 320 mm, брзината на пакувањето е околу 50 кеси во минута и максималниот капацитет на полнење може да достигне 2000 ml.

1 (4).jpg

Избор на уред за истовар:

Изберете различни уреди за истовар според природата на материјалите за пакување

Уред за полнење на клипот

Picture_1.png

Погоден за течен производ: вискозна или колоидна течност, крем и друга течност што не тече слободно.

Серво моторни шнекер за полнење

Слика_1.jpg

Погоден за мал прав, гранули итн.

Зошто можеме да им обезбедиме на клиентите совршени решенија?

1. Имаме два технички тима со десетици искусни инженери кои можат да дизајнираат најразумно решение за машината за пакување врз основа на фактичката состојба на клиентот.

2. Нашата компанија е основана во 2012 година. Нашите производи се извезуваат во повеќе од 30 земји и региони во странство. Имаме богати случаи на клиенти и многу богато искуство.