BOEVAN-One of the leading Packaging Machinery manufacturer - BOEVAN BOEVAN-One of the leading Packaging Machinery manufacturer - BOEVAN BOEVAN-One of the leading Packaging Machinery manufacturer - BOEVAN
contact us
Leave Your Message

БОЕВАН-Еден од водечките производители на машини за пакување

2024-05-15

Каква компанија е Шангај Боеван?

Шангај BOEVAN Packaging Machinery Co., Ltd, основана во 2012 година и зафаќа 20000 m². Главните производи вклучуваат различни видови машини за пакување кеси. Главните производи вклучуваат различни типови машини за пакување кеси, со четири главни категории производи: целосно автоматско хоризонтално ролна фолија машина за заптивки за пополнување, хоризонтална машина за пакување на кеси, вертикална машина за стапчиња со една станица и вертикална машина за пакување со повеќе редови итн.,

Шангај Boevan Packaging Machinery Co., Ltd

За НАС

Шангај Boevan Packaging Machinery Co., Ltd, основана во 2012 година и зафаќа 2000 m², е динамична глобална група за пакување, со професионални технички тимови и строга контрола на квалитетот. Без разлика на прав, гранули, течност, вискозна течност, блок, стап итн. , тука може да се понуди совршено решение за пакување според карактеристиките на вашиот производ.

Boevan е посветен на дизајнирање, производство и услуги за автоматско хоризонтално пакување и машини за автоматско полнење.

Секој чекор на Boevan - строга контрола на квалитетот, професионална техничка поддршка, ефикасна услуга по продажбата, има за цел да ги намали вашите трошоци, да ја зголеми вашата продуктивност и да ја подобри вашата конкурентност.

Квалификација за чест

Плуг, жетва. Сееме надеж одвреме-навреме, и жнееме радост одвреме навреме.

Сите почести ја збиваат мудроста и посветеноста на целиот персонал и се проникнати со грижата и поддршката на лидерите на сите нивоа и сите сфери на животот. Знаеме дека сите почести можат да го претставуваат само минатото. Имаме уште долг пат да одиме. Никогаш нема да застанеме. а камо ли да се гордееме и ќе одиме до крај, затоа што нашите очи видоа подалеку.Сертификат за машина за пакување

Нашиот тим

Имаме професионален производствен тим со 20-годишно искуство во производството, квалификувани технички работници, високи дизајнерски инженери, професионални тимови за претпродажба, пост-продажба и проверка на квалитетот. Прецизно контролирајте го секој производствен процес и настојувајте да им обезбедите на клиентите најквалитетни решенија и услуги.

Тим-производен процес

Кооперативен партнер

Праксата покажа сè. По повеќе од десет години обиди и тешкотии, соработувавме со 2.000 производствени компании во повеќе од 60 земји. Поради нашата професионалност, растеме чекор по чекор. Шангај Божуо со нетрпение ја очекува вашата консултација и посета.