Analysis On The Market And Trend Of Liquid Packaging Machinery At Home And Abroad - BOEVAN Analysis On The Market And Trend Of Liquid Packaging Machinery At Home And Abroad - BOEVAN Analysis On The Market And Trend Of Liquid Packaging Machinery At Home And Abroad - BOEVAN
contact us
Leave Your Message
Tala Fou Categories
    Tala Fou Fa'apitoa

    Su'esu'ega ile Maketi ma le fa'agasologa ole masini fa'apipi'i vai ile fale ma fafo

    2023-12-12

    I se taimi umi, o pisinisi taumafa suavaia a Saina, e pei o meainu, ava malosi, suauu taumafa ma mea manogi, o loʻo i ai pea le tele o avanoa mo le faʻatupulaia, aemaise o le faʻaleleia atili o le faʻaogaina o meaʻai i nuʻu i tua o le a matua faʻateleina ai lo latou taumafaina o meainu ma isi meaʻai vai. O le televave o le atinaʻeina o pisinisi i lalo ma le sailiga a tagata i le tulaga lelei o le olaga o le a mautinoa lava le manaʻomia o pisinisi e teu faʻafaigaluega i mea faʻapipiʻi talafeagai e fetaui ma manaʻoga o le gaosiga. I le taimi lava e tasi, o le a tuʻuina atu foʻi i luma manaʻoga maualuga mo le maualuga-saʻo, atamai ma le maualuga-saosaoa tulaga o masini afifiina. O le mea lea, o le a faʻaalia e le masini faʻapipiʻi meaʻai a Saina se faʻamoemoega maketi lautele.


    Tauvaga maketi o masini afifi vai


    I le taimi nei, o atunuu o loʻo i ai le maualuga maualuga o masini faʻapipiʻi meaʻai e masani lava mo meainu e tele lava Siamani, Farani, Iapani, Italia ma Suetena. O tagata tetele faavaomalo e pei o le Krones Group, Sidel ma le KHS o loʻo nofoia pea le tele o sea maketi o le lalolagi. E ui lava o le gaosiga o fale gaosi meaʻai masini afifiina i Saina ua atiina ae vave i tausaga talu ai nei, ma ua atiina ae le tele o meafaigaluega autu ma aia tatau meatotino tau le atamai tutoatasi, lea ua faaauau pea ona faapuupuuina le va ma le tulaga maualuga mai fafo, ma o nisi fanua ua ausia pe e oo lava e sili atu i le tulaga maualuga faava o malo, fausia se numera o oloa moto e le gata e mafai ona ausia le maketi i totonu o le atunuu, ae auai foi i tauvaga faava o malo ma faatau atu lelei i le fale ma fafo, o nisi aiga atoatoa seti o le saʻo-maualuga, maualuga le atamai Ki mea faigaluega (e pei o meainu ma mea'ai tu'u mea'ai vai) o lo'o fa'alagolago pea i oloa mai fafo. Ae ui i lea, o le aofaʻi o oloa auina atu i fafo ma le aofaʻi o Saina i le tolu tausaga ua tuanaʻi ua faʻaalia ai le faʻatupulaia o le tuputupu aʻe, lea o loʻo faʻaalia ai foi o tekinolosi a nisi o mea faʻapipiʻi meaʻai i totonu o le atunuʻu ua fai si matua. Ina ua maeʻa ona faʻafeiloaʻi nisi o manaʻoga faʻapitonuʻu, ua lagolagoina foi manaʻoga meafaigaluega a isi atunuʻu ma itulagi.


    Le aga'i atu i le atina'eina o le afifiina o meainu i le lumana'i


    O le tauvaga maketi i totonu o le atunuʻu o masini faʻapipiʻi meaʻai i Saina e tolu tulaga: maualuga, feololo ma maualalo. O le maketi maualalo e masani lava o se numera tele o pisinisi laiti ma feololo, lea e maua ai se numera tele o oloa maualalo, maualalo ma taugofie. O nei pisinisi o loʻo faʻasalalau lautele i Zhejiang, Jiangsu, Guangdong ma Shandong; O le maketi ogatotonu o se atinaʻe e iai le malosi tau tamaoaiga ma le gafatia o le atinaʻeina o oloa fou, ae o latou oloa e sili atu ona faʻataʻitaʻiina, faʻaitiitia le fou, o le tulaga lautele faʻapitoa e le maualuga, ma o le tulaga otometi oloa e maualalo, o lea e le mafai ai ona latou ulufale i le maualuga- maketi faaiu; I le maketi maualuga, o atinaʻe e mafai ona gaosia oloa feololo ma maualuga ua tulaʻi mai. O nisi o a latou oloa ua ausia le tulaga maualuga faavaomalo, ma e mafai ona latou tauva lelei ma oloa faapena a kamupani tele atunuu i totonu o maketi i totonu o le atunuu ma nisi o maketi i fafo. I se tulaga lautele, o Saina o loʻo i ai pea i le tauvaga malosi i maketi ogatotonu ma maualalo, ma o loʻo i ai pea le tele o oloa faʻaulufale mai maketi maualuga. Faʻatasi ai ma le faʻaauauina o le atinaʻeina o oloa fou, o le faʻaauauina o faʻalavelave i tekinolosi fou, ma le taua tele o tau faʻatinoga o mea faigaluega i totonu o le atunuʻu, o le faʻasoa o mea faʻaulufale mai i totonu o le maketi o masini faʻapipiʻi meaʻai a Saina o le a faʻaitiitia i lea tausaga ma lea tausaga, ma le gafatia o le auina atu i fafo o masini fale. o le a faaleleia nai lo lena.


    O lo'o fa'atuatuaina e le aufaipisinisi totonu le atina'e i le lumana'i o fale gaosi meainu


    Muamua, o le atinaʻeina o fale inu meainu e faʻaleleia ai le alualu i luma faatekinolosi o le fale faʻapipiʻi. I le maketi o le afifiina o meainu i le lumanaʻi, o tulaga faʻapitoa o le faʻaitiitia o le faʻaaogaina o mea mataʻutia, tau maualalo, ma le faʻaogaina faigofie e fuafua ai e tatau ona faʻafouina le faʻaogaina o meainu i tekinolosi e mulimuli ai i le saoasaoa o le atinaʻeina o meainu. Beer, uaina mumu, Baijiu, kofe, meli, mea inu carbonated ma isi meainu e masani i le faʻaaogaina o apa poʻo tioata e pei o mea faʻapipiʻi, faʻatasi ai ma le faʻaauauina o le faʻaleleia atili o ata tifaga, O se mea e le maalofia e faʻaoga lautele le afifiina o palasitika. o fagu fagu. O le fa'amatagofieina o mea fa'apipi'i ma fa'agaioiga o gaosiga e fa'ailoa ai o le fa'aogaina o ata fa'apipi'i fa'apipi'i fa'atasi ma fa'apipi'i fa'apipi'i e sili atu ona fa'aogaina i le afifiina o meainu.


    Lona lua, o mea e mana'omia mo le afifiina o oloa e eseese. "O le tele o ituaiga o oloa e manaʻomia ai le faʻapipiʻiina o mea e sili atu ona eseese" ua avea ma faʻataʻitaʻiga o le atinaʻeina o meainu inu, ma o le atinaʻeina o meainu faʻapipiʻi masini tekonolosi o le a avea ma malosiaga sili o lenei tulaga. I le isi 3-5 tausaga o lumanaʻi, o le maketi o meainu o le a faʻatupulaia i le maualalo o le suka poʻo le suka e leai se mea inu, faʻapea foʻi ma le natura mama ma le susu o loʻo i ai meainu faʻalesoifua maloloina aʻo atinaʻe sua suamalie o loʻo iai, lauti, fagu vai inu, mea inu aoga, meainu faʻamalosi ma isi. oloa. O le atinaʻeina o oloa o le a faʻalauteleina ai le atinaʻeina o le eseesega o afifi, e pei o le PET aseptic cold filling packaging, HDPE (faʻatasi ai ma se pa puipui i le ogatotonu) susu afifiina, ma pusa pusa aseptic. Ole 'ese'ese ole atina'eina o meainu inu o le a iu ai ina fa'alauiloa le fa'afouga o mea e teu ai meainu ma fausaga.


    Tolu, o le fa'amalosia o su'esu'ega ma atina'e fa'atekonolosi o le fa'avae lea mo le atina'e gafataulimaina o le fale gaosi meainu. I le taimi nei, ua tele le alualu i luma o le aufaipisinisi i totonu o le atunuʻu i lenei tulaga, ma ua malosi le malosi faʻatauva i tulaga tau ma le maeʻa faʻatau atu. O nisi o fale gaosi mea inu meainu, e pei o Xinmeixing, ua latou faʻaalia lo latou gafatia ma le lelei i le tuʻuina atu o laina faʻapipiʻi meainu maualalo ma feololo. O loʻo faʻaalia tele i le tau faʻatauvaʻa o le laina atoa, lagolago faʻapitoa faʻapitonuʻu lelei ma le maeʻa o le faʻatau atu, faʻatauvaʻa maualalo meafaigaluega ma tau o vaega faʻapitoa.