Food Packaging Machinery Is Developing Towards High Efficiency And Low Energy Consumption - BOEVAN Food Packaging Machinery Is Developing Towards High Efficiency And Low Energy Consumption - BOEVAN Food Packaging Machinery Is Developing Towards High Efficiency And Low Energy Consumption - BOEVAN
contact us
Leave Your Message
Tala Fou Categories
    Tala Fou Fa'apitoa

    Masini Mea'ai Mea'ai o lo'o Atina'e aga'i i le maualuga ma le maualalo o le fa'aaogaina o le malosi

    2023-12-13

    O masini faʻapipiʻi e le gata e mafai ona faʻaleleia le gaosiga, faʻaitiitia le malosi o tagata faigaluega, ae faʻafetaui foi i manaʻoga o le gaosiga tele ma faʻafetaui manaʻoga o le tumama, faia o masini afifi o se tulaga taua i le tulaga o le gaosiga o meaʻai. I le faaiuga o le 1970s, na amata ai le gaosiga o masini faʻapipiʻi a Saina, faʻatasi ai ma le tau faʻaletausaga e naʻo le 70 i le 80 miliona yuan ma naʻo le 100 ituaiga o oloa.


    I aso nei, e le mafai ona faʻatusatusaina le gaosiga o masini masini i Saina i lena lava aso. Ua avea Saina ma atunuu pito sili ona tele o oloa gaosi ma auina atu i fafo i le lalolagi. I le taimi lava e tasi, o le vaʻaiga faʻavaomalo o loʻo taulaʻi atu foʻi i le televave o atinaʻe, tele-tele ma ono mafai ona faʻapipiʻiina maketi Saina. O le tele o le avanoa, o le malosi foi lea o le tauvaga. E ui lava ua oʻo i se tulaga fou le tulaga o oloa gaosi oloa gaosi oloa a Saina, ua amata ona faʻaalia le tulaga o le tele-tele, seti atoatoa ma le masini, ma ua amata ona aliali mai masini faʻapipiʻi lavelave ma mea tau tekonolosi maualuga. E mafai ona faʻapea o le gaosiga o masini a Saina ua ausia le manaʻoga faʻalotoifale ma amata ona faʻatau atu i Asia i Sautesasae ma atunuu lona tolu o le lalolagi.


    Ae ui i lea, ina ia mafai ona faʻamalieina manaʻoga o le maketi, ua oʻo mai foi le gaosiga o masini faʻapipiʻi a Saina i se fetaulaiga auala, ma o le suiga ma le fetuunaiga o le gaosiga o masini faʻapipiʻi ua avea ma faʻafitauli e tatau ona mafaufauina. O se tulaga masani e atiina ae i le itu o le saoasaoa maualuga, tele-galuega ma le atamai, e agai atu i se auala faʻapitoa, e faʻafeiloaʻi ai laasaga o atunuʻu atiaʻe, ma alu i le lalolagi atoa.


    O lo'o atia'e masini fa'apipi'i mea'ai a Saina e aga'i atu i le maualuga ma le fa'aitiitia o le malosi


    O le gaosiga o masini faʻapipiʻi i Saina ua faʻaalia se malosi malosi o le atinaʻe, ma o loʻo faʻalauteleina e le au gaosi oloa le faʻaogaina o mea faʻapipiʻi vave ma taugofie. O meafaigaluega o loʻo atinaʻe i le itu o le laʻititi, fetuutuunai, tele-faʻamoemoega ma maualuga le lelei. E le gata i lea, faatasi ai ma le fuafuaga o le atinaʻeina o le gaosiga o masini taumafa a Saina e ala i faʻataʻitaʻiga faifaipea ma le faʻaofiina o tekinolosi, o le a faʻaauau pea ona aumaia ia i tatou aafiaga malosi maketi, ma o le atinaʻe o le a faʻateleina foi lona gafatia, tausia se saoasaoa masani i la tatou maketi. E tusa ai ma le atinaʻe o loʻo i ai nei i le gaosiga o masini taumafa, o loʻo i ai pea se vaʻaiga tele. E ui lava ua iai se suiga tele, * ae o le tele lava o se va tele i tekinolosi. O le taimi nei o loʻo tuliloaina e tagata le nofoaga muamua o le atinaʻe, ma o le a faʻaauau pea ona tuʻuina mai ia i tatou le avanoa i le tele o meaʻai e mafai ona fai.


    O le faʻateleina o le gaosiga o masini taumafa ua faʻaosofia ai le manaʻoga malosi o le maketi mo masini taumafa, o se laʻasaga tele lea mo le atinaʻeina o masini taumafa a Saina, iloa ai lona sapalai ma le manaʻoga, ma o le a faʻaauau pea ona tuʻuina mai ia i tatou avanoa pisinisi lelei. I le taimi o le atinaʻeina o agafesootai, o le atinaʻeina o masini taumafa a Saina ua oʻo i le tulaga muamua o le tuʻuina atu, o la tatou galuega muamua lea! E pei lava o la matou masini keke keke, o mea fou ma atinaʻe ua oʻo i le tulaga faʻavaomalo muamua, o le matou manaʻoga lea!


    I tausaga talu ai nei, o le manaʻoga maketi o le fale gaosi mea taumafa i totonu o le atunuʻu ua faasolosolo malie ona liliu atu i masini taumafa feololo ma maualuga. I le tulaga o le faʻagesegese o le tuputupu aʻe i le aofaʻi o maketi, o le maketi o maketi o le maualuga ma le atamai masini taumafa ua faʻateleina. O le vaega o masini taumafa maualuga i le aofaʻi o le faʻaaogaina o masini taumafa ua siitia i le sili atu i le 60%. O loʻo atinaʻe masini taumafa i le itu o le maualuga-saosaoa, saʻo, atamai, lelei ma lanu meamata. Peita'i, e fa'alagolago lava le tele o masini taumafa i totonu o le atunu'u i oloa fa'aulufale mai, ma o lo'o maualalo pea le fa'asoa o maketi i totonu o atunu'u. E mafai ona fai mai o le maualuga-saʻo ma le atamai masini meaai o le a avea ma tulaga atinae o alamanuia.

    E mana'omia le maualuga o mea'ai e teu ai masini


    I le taimi nei, o le atinaʻeina o le gaosiga o masini taumafa a Saina ua faia ni taunuʻuga ma o loʻo faʻaauau pea ona faʻaauau pea le atinaʻe. I se isi itu, o le atinaʻeina o masini taumafa i totonu o le atunuʻu o loʻo feagai pea ma nisi faʻalavelave. Mai le vaaiga o le atinaʻeina o pisinisi uma ma manaʻoga maketi, tekinolosi tua, meafaigaluega tuai, ma isi mea o loʻo faʻalavelaveina le atinaʻeina o pisinisi. O le tele o pisinisi masini taumafa o loʻo taumafai e sui oloa, ae o le tele o loʻo faʻaleleia atili i luga o le faʻavae o masini muamua, lea e mafai ona taʻua e leai se suiga o le supo, leai se mea fou ma atinaʻe, ma le leai o ni faʻaoga tekonolosi maualuga.


    O le mea moni, o le fanua o masini taumafa maualuga i le taimi nei o le tiga o le atinaʻeina o fale gaosi meaʻai. I le faagasologa o suiga o masini, ua fausia ai se maketi tele o alamanuia masini taumafa. Ae ui i lea, o oloa maualuga e faʻatusalia atoatoa le malosi o masini taumafa ma maualuga tupe maua na nofoia e atunuu ese. O lea la ua tauva malosi Siamani, Amerika ma Iapani mo le maketi a Saina.


    I le taimi nei, o oloa o loʻo faʻalauiloaina e pisinisi masini taumafa o loʻo faʻaalia i le faʻasaoina o tagata faigaluega, sili atu le atamai, faʻaogaina faigofie, faʻateleina le gaosiga ma sili atu oloa mautu.


    E manaʻomia le atinaʻeina o masini faʻapipiʻi meaʻai i le maualuga ma le maualalo o le faʻaaogaina o le malosi


    I le 20 poʻo le 30 tausaga talu ai, e ui lava e leʻi suia tele le faʻaalia o masini masini, o le mea moni, o ana galuega ua faʻatupulaia tele, ua sili atu ai le atamai ma le faʻatonutonuina. Ave le falai faifai pea e fai ma faʻataʻitaʻiga. E ala i suiga faʻapitoa, o oloa gaosia e lenei oloa e le gata ina sili atu le toniga i le lelei, ae faʻagesegese foi i le faʻaleagaina o le suauʻu. O le fa'atinoina o le atamai e le mana'omia ai le fa'afefiloiina o tusi e pei o tu ma aga, lea e fa'asaoina uma ai tau o galuega ma suau'u mo atina'e. O le tau fa'aola fa'aletausaga e o'o atu i le 20% “O meafaigaluega fa'apipi'i a le kamupani ua maua le atamai. E na'o le tasi le tagata e mafai ona fa'aogaina se masini. Pe a faatusatusa i masini faapena muamua, e faasaoina ai le 8 galuega. E le gata i lea, o meafaigaluega ua faʻapipiʻiina i se ea malulu, lea e faʻatoʻilaloina ai le faaletonu o le deformation o oloa e mafua mai i le maualuga o le vevela o meafaigaluega tutusa, ma o le oloa afifiina e sili atu le matagofie.


    I tausaga talu ai nei, ua tele le alualu i luma o atinaʻe masini taumafa i totonu o tekinolosi, tulaga pateni ma le fausiaina o faʻailoga mo le atinaʻeina ma le faʻafouina. O suʻesuʻega ma atinaʻe ausia o le tele o atinaʻe mamana i totonu o le alamanuia ua amata ona suia le tulaga faʻalumaina e mafai e pisinisi masini taumafa ona uia le auala faavaomalo maualalo. Ae i le aotelega, e le talafeagai mo pisinisi masini taumafa a Saina e sili atu i le Iunaite Setete i le isi sefulu tausaga a itiiti mai.


    O lo'o fa'atupula'ia fa'avavevave le alamanuia o masini taumafa i totonu o le atunu'u. O le faʻaleleia atili o le gaosiga o le gaosiga o le gaosiga ma le faʻalauiloaina o le atinaʻeina o meaʻai masini taumafa maualuga o le a avea ma sini autu o le isi laasaga o le atinaʻeina o alamanuia. O le faʻaleleia atili o le faʻaogaina o alamanuia, faʻamalosia le faʻatulagaina o le gaosiga o le gaosiga, ma le faʻaleleia atili o le R&D ma le gaosiga o le gaosiga o masini taumafa maualuga o le a avea ma manaʻoga autu mo le ausiaina o le sini o le avea ma se atunuʻu malosi masini taumafa. Tekinolosi, tupe faavae ma le faʻatauga o le lalolagi ua faʻatupuina vave le tulaga gaosiga o masini afifiina. E iai le talitonuga o le a susulu malosi le gaosiga o masini afifi a Saina, lea e le faatapulaaina le gafatia, o le a susulu i luga o le tulaga faavaomalo.