What is BHD HFFS Doypack Packing Machine? - BOEVAN What is BHD HFFS Doypack Packing Machine? - BOEVAN What is BHD HFFS Doypack Packing Machine? - BOEVAN
contact us
Leave Your Message

He aha ka BHD HFFS Doypack Machine?

2024-08-01

BHD moʻoLako Horizontal Packageri hoʻolālā ʻia no ka doypack (kū i ka ʻeke), me ka hana o ka hana ʻana i nā puka kau,kūlana kūikawā,zipper a mepuuwai.

bhd pouch.jpg

He adoypack piha piha i ka hoʻopiha piha ʻana a me ka mīkini silano ka hoʻopili ʻana i nā huahana i loko o nā ʻeke. Hiki i ka mīkini noho hoʻokahi ke hoʻopau i ka laina packing holoʻokoʻa.
ʻO kēiaLako Doy Pack PackagingʻAʻole hiki ke hoʻopaʻa wale i nā paʻi wai a me nā kino viscous, akā i nā pauka, granules, papa, nā mea paʻa a me nā huahana ʻē aʻe. Hoʻohana nui ʻia ia i nā ʻoihana like ʻole e like me ka lāʻau lapaʻau, nā kemika o kēlā me kēia lā, nā mea hoʻonaninani, nā meaʻai a me nā huahana mālama olakino.
 
Untitled-1.jpg
 
ʻO ka lawe ʻana i ka wai ma ke ʻano he laʻana: hiki i ka hoʻopiha piha ʻana o kēia ʻano mea hana ke hiki i ka 15-3000 ml, a hiki ke piʻi ka wikiwiki o ka pahu i 100pouches / min. E hālāwai me nā mea kūʻai aku 'multi-functional packaging pono.
 
No ka ʻike hou aku o ka huahana a me nā koi ʻana i ka pahu,eʻoluʻolu e nīnau i ka mea kūʻai aku