BHD-280DSC Horizontal Laundry Liquid Packaging Machine - BOEVAN BHD-280DSC Horizontal Laundry Liquid Packaging Machine - BOEVAN BHD-280DSC Horizontal Laundry Liquid Packaging Machine - BOEVAN
contact us
Leave Your Message

Што е машина за пакување алишта BHD-280DSC Horionztal?

2024-08-09

Хоризонтални машини за пакување од серијата BHDе најдоброто решение за машината за пакување за формирање и запечатување doypack. Без разлика може да се пополни пакувачот течен прав гранули грав течен вискозитет таблети цврсти и други производи во standup торбичка, обликувана торбичка, торбичка за бликање, патент кеси, рамна торбичка, итн., тип.


Овој поглед е еден од моделите на BHD, ацелосно автоматска хоризонтална машина за заптивање на форма-пополнување за торбички за излив— обично се користи во детергент за перење, масло, пијалоци со сокови, желе, протеински прав, овошен прав и други производи за полнење на кесички.

 

Линијата на машини за пакување BHD-280DSC мора да формира кесичка, кесичка и дој-пакување со излив. 98% од нашите машини со функција за отворање, всушност, имаме 2 чекори за отворање на торбичката.

Прво, ќе се отвори од вшмукувачката чаша со воздух што е контролирана од вакуумската пумпа, таа е постабилна од вакуумски генератор. Вообичаено, машината има 8 вшмукувачки чаши и на врвот и на дното.

Второ, имаме уред за испирање на воздух специјално за doypack за да открие дали торбичката добро се отвора или не и исто така повторно да го наполни воздухот во дното на торбичката за целосно да ја отвори кесата.

Речиси сите производи можат да се пакуваат во моделот на машината за пакување. ако има потреба од други решенија за пакување и успешни приказни. Ве молиме контактирајте со нашата служба за корисници.

Е-пошта: info@boevan.cn

WhatsApp: +8618402132146